Pályázataink 2018-2022. évben XXXII.

 

Falugondnoki busz beszerzése Magyarszéken

2022. április 12.
A Miniszterelnökség közzétette a nyertes pályázók listáját. Magyarszék Községi Önkormányzat támogatási kérelmét elfogadták, megkezdődhet az új jármű beszerzése.

A projekt összköltsége: 15.000.000 Ft

2022. február 5.
2022. évben pályázatot nyújtottunk be (MFP-TFB/2022) "Magyarszéki Tanyagondnoki Szolgálat ellátásához új busz beszerzése" címmel a Magyar Falu Program kiírására. A projekt keretében a Magyarszék Községi Önkormányzat tulajdonában álló két darab, idős és elhasználódott 16, illetve 17 személyes kisbusz közül az egyik cseréjére nyílna lehetőség, egy új, 17 személyes kisbusz beszerzésével. A meglévő két gépjárművel naponta 60-70 gyermeket szállítunk óvodába, iskolába, a zavartalan és problémamentes szállításukat szeretnénk biztosítani. A község külterületein, zártkerti ingatlanokban többen élnek életvitelszerűen, a nyugdíjasaink száma meghaladja a 200 főt, valamint 14-15 nagycsaládos is él a településen. A falugondnoki szolgálat feladatai közül a buszokkal szűrővizsgálatokra, oltásokra és egyéb orvosi szakrendelésekre való szállításukban, illetve szociális étkezések kiszállításakor vagy bevásárlásnál nyújtunk segítséget. A támogatási kérelem elbírálása folyamatban van, reméljük eredményes lesz a pályázatunk.

Köszönjük a pályázati lehetőséget Magyarország Kormányának, valamint a segítséget Nagy Csaba országgyűlési képviselőnknek!

Várhatóan ezt a típust tudjuk megvásárolni nyertes pályázat esetén:

Faliújság: 
Súly: 
0