Pályázataink 2018-2022. évben XXXI.

 

A közösségszervezés és a kapcsolódó szolgáltatások fejlesztése Magyarszéken

2022. április 12.
A Miniszterelnökség közzétette a nyertes pályázók listáját. Magyarszék Községi Önkormányzat támogatási kérelmét elfogadták, megkezdődhet a program megvalósítása és az új eszközök beszerzése.

A projekt összköltsége: 5.525.550 Ft

2022. február 5.
2022. évben pályázatot nyújtottunk be (MFP-KEB/2022) "Közösségszervező bértámogatása és a Faluház nagyterem komplett hangosításhoz szükséges eszközbeszerzés megvalósítása Magyarszéken" címmel a Magyar Falu Program kiírására. A projekt keretében a Magyarszéki Faluház - Integrált Közösségi és Szolgáltató Tér, az önkormányzat és a helyi civil szervezetek programjainak, kulturális és szabadidős tevékenységeinek szervezési és támogatási feladatainak ellátásához - a vonatkozó Kormányrendelet alapján kötelezően foglalkoztatott - közösségszervező éves foglalkoztatási költségeihez, valamint a Faluház nagytermének fixen telepítendő komplett hangosítási rendszerének kialakításához kértünk támogatást. A pályázat elbírálása folyamatban van, várjuk az eredményt.

Köszönjük a pályázati lehetőséget Magyarország Kormányának, valamint a segítséget Nagy Csaba országgyűlési képviselőnek!

Néhány fotó az elmúlt évek közösségszervezői munkájáról és a Faluházban rendezett eseményeiről:

Faliújság: 
Súly: 
0