Pályázataink 2018-2022. évben XXV.

 

Közlekedés- és közbiztonság fejlesztése Magyarszéken

2022. május 4.
A Magyarszéki Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület támogatási kérelmét elfogadták, a Magyar Államkincstár megküldte a Támogatói okiratot. Megkezdődhet a projekt megvalósítása és az új eszközök beszerzése.

A projekt összköltsége: 3.124.600 Ft
A támogatás összege: 2.968.370 Ft
Önerő: 156.230 Ft

2021. november 26.
2021. évben pályázatot nyújtottunk be (LEADER VP6-19.2.1.-61-4/1-21) "Polgárőrség eszközfejlesztése, gyalogosátkelők biztonságossá tétele, térségi járőrautók technikai színvonalának növelése" címmel, amellyel a Magyarszéki Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület, valamint együttműködésben a környező települések polgárőr egyesületeinek tevékenységét kívánjuk támogatni. A kérelmet 2022. év március hónapban elbírálták és támogatásra jelölték. A fejlesztés várhatóan 2022-2023. években megvalósul, melynek céljai: a közbiztonság erősítése a meglévő belterületi térfigyelő kamerarendszer hálózat kiterjesztésével a külterületi utakra, a biztonságos gyalogos közlekedés elősegítése az átkelőknél további napelemes ledes sárga villogó lámpák elhelyezésével (a faluközpontban és a kishertelendi településrészen), valamint együttműködés keretében a Magyarszéki Mikrotérségben működő polgárőr egyesületek járőrautóinak menetrögzítő kamerával történő felszerelése, a járőrözés egységes műszaki színvonalának emelése és területi lefedettségének biztosítása érdekében.

Köszönjük a pályázati lehetőséget az Európai Uniónak és Magyarország Kormányának, valamint a segítséget Nagy Csaba országgyűlési képviselőnek és a Mecsek-Völgység-Hegyhát Egyesületnek!

A jelenlegi állapotot bemutató fotók:

Faliújság: 
Súly: 
0